Coldplay - Music of the Spheres: Live At River Plate

Muzikāla filma | 2D
Filmas garums: 2h 18m

Pēc rekordlieliem panākumiem Coldplay Music Of The Spheres tiešraidei no Argentīnas kinoteātros visā pasaulē pagājušā gada oktobrī, grupa atgriežas uz lielā ekrāna šajā pavisam jaunajā režisora griezumā.

Šajā iespaidīgajā koncertfilmā, kas filmēta Coldplay izpārdotā desmit nakšu skrējiena laikā Buenosairesas River Plate stadionā, ir remiksēta/ pārstrādāta skaņa un satriecoši vizuālie attēli, ko iemūžinājis BAFTA balvai nominētais un Grammy balvai nominētais režisors Pols Dugdeils, tostarp virkne iepriekš neredzētu kadru.

Gaismas, lāzeri, uguņošana un LED aproces piepilda ekrānu koncertā, ko The Times ir pasludinājis par "vislielāko dzīvās mūzikas šovu jebkad". Līdzās klasiskajiem hitiem, piemēram, Yellow, Fix You, Viva La Vida, My Universe un A Sky Full Of Stars, filmā piedalās zvaigžņu viesi, tostarp Džins no BTS ar viņa rekordsingla The Astronaut tiešraidi.

Nepalaidiet garām iespēju dalīties šajā priecīgajā, dzīvi apliecinošajā pieredzē ar Coldplay faniem visā pasaulē. Šajā prezentācijā ir iekļauta arī īpaša aizkulišu dokumentālā filma, kurā iekļautas neredzētas intervijas ar grupu, kas ir ekskluzīva tikai kinoteātros.

Pirmizrāde: 00/00/00
Gads: 2023
Kompānija: *