Prieka nams

Drāma, Erotiskā drāma | 2D
Filmas garums: 1h 29m

Neredzēta, reālos notikumos balstīta skandaloza bestsellera ekranizācija. Reālos notikumos balstītā šokējošā, atklātā, reibinošā, maigā un rupjā erotiskā drāma “Prieka nams” kinoteātros no 2. decembra. Filmas sižeta pamatā milzīgu popularitāti guvušais rakstnieces Emmas Bekēras autobiogrāfiskais romāns “Nams”. Galveno lomu filmā tēlo burvīgā aktrise Ana Žirardo.
Jaunajai rakstniecei Emmai (Ana Žirardo) vienmēr bijušas savādas iedomas, taču viena no tām mūždien mitusi zemapziņas dzīlēs. Kā būtu, ja viņa sāktu visu no jauna un iedvesmu jaunai grāmatai smeltos tālu no mājām, Berlīnē? Ja viņa nokļūtu tur, kur no seksa atkarīgi vīrieši un sievietes vienā laidā mīlējas un gūst baudu? Emmai nav šaubu par to, ka viņas romāns par prostitūcijas pasauli būs satriecošs un viņa beidzot piedzīvos to, pēc kā ilgi tiekusies, – slavas mirkli.
Sapņa mudināta, viņa iekārtojas darbā slavenajā Berlīnes bordelī “La Maison”. Gultas ar zīda palagiem, drānas ar leoparda rakstu, austrumnieciski paklāji… Meitenes ieziežas ar aromātiskajām eļļām un piepilda visjutekliskākās klientu fantāzijas. Emma ieslīgst baudas un kaisles pasaulē, mīlējoties tā, it kā viņas iekāre nebūtu remdināma, un raksta romānu. Pamazām viņa atskārš, ka dzīvo un strādā tur jau vairāk nekā divus gadus, lai gan bija nodomājusi palikt tikai divas nedēļas… Vai tiešām grāmatas dēļ bija jāpārceļas uz prieka namu, vai arī tas bija tikai iegansts, lai remdētu seksa badu?

Jutekliska, jaudīga, estētiska filma, kas ieved visdziļākajos cilvēcisko kaislību labirintos.

Režisors: Anisa Bonfona
Lomās: Aure Atika, Ana Girardot, Rossy de Palma

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 02/12/22
Gads: 2022
Kompānija: *
Izplatītājs: Garsu Pasaulio Irasai