PALAIDNĪGĀ FEJA (LV)

Animācijas filma | 2D
Filmas garums: 1h 20m

Kādurīt pamodusies, mazā Maksija netic savām acīm – jaukā Zobu feja, sakļāvusi spārniņus, rāmi dus viņas leļļu namiņā. Izrādās, viņai dots svarīgs uzdevums – viņa meklē piena zobu, lai nogādātu to feju valstībā. Par nelaimi, Violeta slepus nonākusi cilvēku valstībā, nav nolikusi “piena zobu piegādes eksāmenu”! Lai gan feju skolā Violeta ir brīdināta, ka cilvēku pasaulē draud briesmas, tā viņai ļoti patīk. Šeit ir tik daudz neredzētu, nedzirdētu un garšīgu lietu! Īpaši šokolāde!
Ziņkārīgā Violeta nejauši nolauž fejas zobu piegādes podziņu un aizķeras cilvēku pasaulē. Jaunā draudzene Maksijai kļūst par īstu pārbaudījumu. Viņa rada jucekli, kur vien parādās, nemaz neprot burties un, ja arī mēģina to darīt, visu pārvērš ziedos. Lai cik jautri būtu cilvēku pasaulē, Violetai ir jāatgriežas mājās. Ja viņa neatgriezīsies laikus, viņas burvju spējas zudīs uz mūžu, viņa pati pārvērtīsies par ziedu. Apjautušas, ka maģiskās spējas mazinās, Maksija un Violeta noslēdz vienošanos. Maksija palīdzēs Violetai atgriezties feju pasaulē, Violeta centīsies palīdzēt Maksijai atgriezties laukos pie vecmāmiņas. Viņai negribas dzīvot pilsētā pie mātes jaunā drauga kopā ar abiem viņa nejaukajiem dēliem. Taču viss izvēršas pavisam citādi... Draudzenēm var palīdzēt tikai brīnums un Maksijas “jaunā ģimene”, kura, izrādās, nav nemaz tik ļauna.
“PALAIDNĪGĀ FEJA” ir jautrs, amizants, piedzīvojumu un burvestību pilns animācijas stāsts visai ģimenei par īstu draudzību, kas palīdzēs pārvarēt vislielākās grūtības.

Filma dublēta latviešu valodā.

Pirmizrāde: 07/10/22
Gads: 2022
Kompānija: Global screen
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai