ABBA: The Movie - Fan Event

Dokumentāla filma, Muzikāla filma, Koncerts | 2D
Filmas garums: 2h 00m

Izmantojiet iespēju baudīt ABBA: The Movie iedejojam kinoteātros īpašā divu dienu pasākumā!

Režisors Lasse Hallstrēms (Lasse Hallström) iemūžinājis grupas mega veiksmīgo turneju Austrālijā, sniedzot iespēju vērot to jaunā, restaurētā filmā. Tā aizvedīs jūs ceļojumā uz 70. gadiem, kad valdīja disko, un ABBA bija mūzikas pasaules augšgalā. Filma, kurā iekļauti kadri no aizkulisēm, kā arī ABBA lielāko hitu, tostarp "Dancing Queen", "SOS", "Name Of The Game" un "Waterloo", izpildījumi pilnā garumā, sniedz retu ieskatu ārkārtīgi veiksmīgās grupas karjerā tās popularitātes uzplaukuma laikā.

Filmas sižeta apakšplānā ir dokumentāls stāsts par lauku radio diskžokeju, kurš mēģina iegūt interviju ar grupu. Termiņi ir saspringti, un ar jauno dīdžeju notiek nejaušību un kļūdu virkne, cenšoties tikt pie kārotās intervijas, kamēr ABBA uzticīgais miesassargs dara visu iespējamo, lai to nepieļautu.

Filmā vērojami arī ekskluzīvi papildmateriāli, tostarp ieskats no fenomenāli veiksmīgā Londonas koncerta ABBA: Voyage, un tāpat - ieskats ABBA muzejā Stokholmā, hitu dziesmu dziesmu video un ārkārtīgi reti kadri no aizkulisēm, kas uzņemti, gatavojoties 1977. gada turnejai.

Režisors: Lasse Hallström

Filma angļu un zviedru valodā ar subtitriem angļu valodā.

SVARĪGI! Filma ietver mirgojošas gaismas, kas var ietekmēt apmeklētājus, kuri ir uzņēmīgi pret gaismjūtīgo epilepsiju.

Pirmizrāde: 17/09/23
Gads: 2023
Kompānija: *
Izplatītājs: Trafalgar Releasing